Εταιρία

Η εταιρεία ΤΕΚΑΜΜ αποτελεί επίσημο αντιπρόσωπο στην Ελλάδα των κορυφαίων στο είδος τους Ιταλικών εταιρειών Elcom System, Foris Index και Isolcell.
H TEKAMM, δραστηριοποιείται τα τελευταία τριάντα χρόνια στην Ελλάδα ξεχωρίζοντας για τις καινοτομίες και την ποιότητα των προϊόντων της.
Εξειδικεύεται στον τομέα των θερμομονωτικών πάνελς πολυουρεθάνης, τα οποία και αντιπροσωπεύει από την Ιταλική εταιρεία Εlcom System s.p.a., ασύγκριτης ποιότητας στον τομέα της βιομηχανικής και ελαφράς κατασκευής, καθώς και σε υψηλές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις. Ειδικεύεται σε αρχιτεκτονικά συστήματα και λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες κατασκευής προσόψεων υψηλής απόδοσης.
Η FORIS INDEX s.r.l υπήρξε και εξακολουθεί να είναι πρωτοπόρα στην παραγωγή πορτών ψυκτικών θαλάμων και ελεγχόμενης ατμόσφαιρας έχοντας άριστη και χρόνια υποστήριξη των πελατών της πράγμα το οποίο καταδεικνύεται από το μεγάλο και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιό της.
Τέλος τα τελευταία χρόνια ύστερα απο πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της ελεγχόμενης ατμόσφαιρας συνεργάζεται με την εταιρεία Ιsolcell s.p.a η οποία μελετά, σχεδιάζει και υλοποιεί λύσεις για τη διατήρηση των φρούτων και λαχανικών.
Η εταιρεία έχοντας έδρα την Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται και από τα γραφεία της στην Αθήνα καθώς και σε ολόκληρη την Ελλάδα.